25/01/09

Utimsal 1 - Wachimachin 3

Viñamos avisados do correosos que eran os Wachimachin,un equipo que xogou desde o minuto 1 aata o final defendendo do se u medio campo para atrás e soubo aproveitar os erros nosos a balón parado e as contras.
O 1º gol vén dun erro na colocación da barreira nunha falta ao borde do área, o 2º nun contraataque. Así rematamos a 1ª parte, na 2ª ao pouco de comenzar un eero na marcaxe dun corner costounos o 0-3. Logo viría un gran gol pola escuadra de Rebo, o xeito único que parecóa hoxe de meter gol xa que o porteiro do equipo contrario estivo sembrado. Entre o porteiro e a sorte que tiveron cos postes ademais da súa defensa evitaron que remontáramos no marcador.
Antes do partido gradamos un minuto de silencio pola morte do xogador do Cotrasvi.