14/12/08

Novo Vidal 4 - Utimsal 5

Huyyyyyyyyy... con esta breve onomatopeya se pode resumir o encontro desta mañán. Conseguimos a victoria na última xogada do partido despois de que nos chegaran a remontar un 1 - 4 a favor nosa. Moi boa 1ª parte na que chegamos ao final cun 0-3 a favor.
No descanso dixemos lembrade o do Matamá que tamén gañaban por 3-0 e lles remontamos e o Novo Vidal nos podía facer o mesmo. Saimos enchufados no partido na 2ª parte e tentando que pasar o tempo sen correr riscos. Se puxeron 1-3 pero non perdimos os nervos e conseguimos pouco despois o 1-4. A partires de ahí foi cando nos relaxamos bastante, e despois de que nos meteran o 2-4 quizais deberiamos ternos vido acara abaixo e defender a saco, pero nunha contra onde perdemos o balon diante e non se baixou a defender e nun rexeite no área se puxeron 4-4 case en dúas xogadas consecutivas cando estaba a piques de rematar o encontro.
Eles se animaron trala remontada e se botaron ainda mais arriba do que xa estaban, e na última xogada do partido, roubo de balón en defensa, dous xogadores do equipo contario se quedsaron adiante e comenzamos un contrataque que rematou no gol que nos deu finalmente a victoria.
Victoria moi importante, que nos permite estar ahí arriba, que nos da ainda mais ánimos por ser contra un bo equipo, e sobre todo, porque nos alonxamos unha semana mais dos postos de descenso.
No negativo, a pouca cabeza que demostramos moitas veces nos partidos e que segue a costar dar os cambios cando un está canso: dúas cousas que deberiamos de mellorar, no resto todo ben, bueno moi ben, sobre todo quedarnos coa 1ª parte, esa é actitude a seguer ou quedeberiamos seguer os 40 minutos.